Så kan professionellt nätverkande göra dig till en bättre chef och ledare

Välkommen på frukostseminarium om nätverkande med EGN torsdag den 18 maj.

Aktuella trendrapporter, artiklar och forskning visar på samma sak – i digitaliseringens snabbföränderliga tid blir nätverkande allt viktigare. Att ha ett starkt personligt nätverk kommer att vara nödvändigt för din och i förlängningen ditt bolags fortsatta framgång och konkurrenskraft.

Men hur gör man då när man nätverkar professionellt? Hur ska man veta vilket nätverk man ska välja och hur uppstår värdet för mig?

Under en inspirerande timme hjälper Daniel Stenmark, Network Executive Manager på EGN och därmed övergripande ansvarig för uppbyggandet och sammansättningen av nätverksgrupperna, dig att reda ut begreppen och delar generöst med sig av sin gedigna erfarenhet som ledare och nätverkare. Daniel har under många år varit en nyckel i uppbyggandet av EGNs grupper och har en djup förståelse kring både medlemmars utmaningar och sammansättningen av nätverksgrupper. Han är konkret och fastnar inte i varför du skall nätverka utan ger dig många handfasta svar på vägen framåt.

 

Datum: Torsdag den 18 maj

Tid: 07:30 - 09:00. Frukost från 07:30, seminariet börjar kl 08:00

Plats: Restaurang Locals, Malmskillnadsgatan 50, T-bana Hötorget

Anmälan: Klicka här för anmälan. Bjud gärna med en chefskollega, be hen i så fall att anmäla sig direkt via länken i inbjudan

OSA: Senast söndag 14 maj

Frågor: Kontakta hannah.stromberg@egn.se, 076-812 47 80

Frukosten är avgiftsfri, men om du uteblir utan att meddela oss senast 24 timmar innan, kommer vi att ta ut en no-show avgift på 200:-.

Varmt välkommen önskar vi på EGN Sverige.