Professionellt nätverk för projektchefer tar form i Västsverige

Just nu formerar EGN ett helt nytt nätverk för projektchefer i Göteborgsregionen. Gustav Jannerland som är nätverksrådgivare hos EGN bygger upp nätverket genom att handplocka rätt kandidater och intervjua dem ingående om deras roll och utmaningar.

Senaste veckan har jag gjort flera intervjuer och de första projektcheferna har redan bekräftat sina platser. Det är otroligt stimulerande att se de gemensamma nämnarna hos kandidaterna. Man anar nätverkets värde och konturer innan medlemmarna själva har träffat varandra. När de sedan sätter sig kring samma bord för första gången har jag redan sett visionen av hur slipat utbytet kommer att bli! När rätt folk hittar varandra löser det ut både glädje och stor energi! Där finns ett stort värde både för personerna och för bolagen de representerar, säger Gustav.

Lever du med projektchefens utmaningar och är intresserad av att eventuellt ta en av stolarna i det nya nätverket? Då är du varmt välkommen att kontakta Gustav Jannerland för en matchningsintervju.

gustav.jannerland@egn.se

073 985 66 33