Nätverksrådgivare med starkt säljfokus – ett spännande jobb som ger dig en unik inblick i svenskt näringsliv

EGN Sverige (Executive’s Global Network) expanderar och söker drivna nätverksrådgivare med starkt säljfokus

Fakta:

  • Tjänsten är på heltid
  • Rapporterar till Försäljningschefen
  • Kontoret ligger i fina lokaler på Telefonplan
  • EGN har cirka 25 anställda
  • Tillträde snarast
  • Urval sker löpande
  • Kontakt: Försäljningschef Daniel Stenmark, daniel.stenmark@egn.se, 070-545 00 11

EGN Sverige AB är en oberoende verksamhet som vänder sig till chefer och ledare som söker ett professionellt nätverkande. Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN Sverige AB erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder. Idag har vi drygt 1800 medlemmar i över 100 grupper. 

Vill du arbeta på ett internationellt företag i en bransch som expanderar i ett högt tempo? Är ledarskapsfrågor något som intresserar dig? EGN är en värderingsstyrd organisation med en härlig kultur som tror på talang, och således kommer hjälpa dig att omsätta teoretiska kunskaper till praktiska erfarenheter! Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för sparring och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN Sverige erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder. Medlemmarna i våra nätverk matchas mot rätt grupp och inbjuds till 5-6 nätverksträffar per år. 

Arbetsuppgifter 

Som Nätverksrådgivare identifierar du tillsammans med kollegorna i ditt affärsområde relevanta profiler inom målgruppen chefer, direktörer och specialister i svenskt näringsliv. Genom en klok mix av kundmöten, e-mail och telefon bygger du en relation med potentiella nätverksmedlemmar och söker rekrytera och matcha chefer och ledare med passande professionellt nätverk. Du arbetar i team, tillsammans med andra nätverksrådgivare, pre-sales organisationen samt mötesledare som närmaste kollegor. Rollen innefattar främst nykundsbearbetning. När en nätverksgrupp är redo för uppstart lämnas ansvaret över till mötesledare och Member Services. Löpande avstämning sker både individuellt med försäljningschefen/teamledare såväl som tillsammans i säljteamet.

Profil – vem är du?

Vi söker dig som troligtvis har arbetat framgångsrikt i en säljande/konsultativ roll där du trivs med ett stort antal kontakter, är avslutsorienterad och har god vana och erfarenhet av att möta personer på olika ledningsnivåer. Du har förståelse för chefers utmaningar och vardag, och ger ett trovärdigt intryck i mötet med våra medlemmar.  Du är van att arbeta med CRM-system och är mycket strukturerad och disciplinerad i ditt arbetssätt. God omvärldskoll och ett intresse för ledarskapsfrågor hjälper också till för att lyckas i rollen.

Hos EGN händer saker snabbt och för att passa in behöver du vara öppen, nyfiken, lösningsfokuserad och gärna vilja lära nytt och tycka om att jobba med högt tempo. Du behöver vara en empatisk och varm lagspelare som med självklarhet vill bidra med både glädje och energi till hela teamet, samtidigt som du tar egna initiativ och är van att arbeta självständigt. Du behöver triggas av försäljning med fokus på kortare säljcykler.