Medarbetare Member Services – ett spännande jobb som ger dig en unik inblick i svenskt näringsliv

EGN (Executive’s Global Network) söker en Medarbetare till Member Services

Fakta:

  • Tjänsten är ett vikariat på heltid, i första hand för perioden 14 augusti – 31 december 2017, med god möjlighet till förlängning.
  • Ingår i Member Services, rapporterar till Business Development Manager
  • Kontoret ligger i fina lokaler på Telefonplan
  • EGN har cirka 25 anställda
  • Urval sker löpande
  • Kontakt: Ann Keve Isaksson, ann.keve.isaksson@egn.se, 070-756 57 43

EGN är en oberoende organisation som vänder sig till chefer och ledare som söker ett professionellt nätverkande. Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder.

Arbetsuppgifter 

Som Medarbetare Member Services har du tät kontakt med våra medlemmar, en intressant grupp bestående av +2000 chefer, direktörer och specialister i svenskt näringsliv. Du förbereder nöjdhetsundersökningar för våra +120 nätverksgrupper, planerar och genomför introduktionsmöten och håller introduktionssamtal via telefon med nya medlemmar. Vid våra event förbereder du material och uppföljning samt deltar i eventen som värd. Du har dessutom löpande kontakt med våra medlemmar via olika kanaler. 

Profil – vem är du?

Vi söker dig som lyckas kombinera din kommunikativa och sociala sida med struktur och noggrannhet. Du har förmodligen jobbat några år inom t ex sälj, research eller rekrytering, och ger ett trovärdigt intryck i mötet med våra medlemmar. Det är viktigt att du är en kunnig och erfaren datoranvändare och tycker om att möta människor i telefon.

Hos EGN händer saker snabbt och för att passa in behöver du vara öppen, nyfiken, lösningsfokuserad och gärna vilja lära nytt. Som person är du engagerad, tillför energi och glädje till teamet, tar egna initiativ och är van att arbeta självständigt.