Har du anmält dig till höstens Lunch & Learn?

I månadsskiftet september/oktober lanserar vi vårt nya koncept Lunch & Learn och nu bjuder vi in dig till inspirerande och lärorika lunchmingel med gästföreläsare. Vårt allra första Lunch & Learn kommer att gästas av Michel Issa, en av Sveriges yngsta och mest framgångsrika sociala entreprenörer, och Sara Wettergren, VD för Hungerprojektet. Temat är Socialt entreprenörskap och CSR med inslag av hur man framgångsrikt bygger sitt varumärke i sociala medier. Än finns några platser kvar. Först till kvarn! Inbjudan har skickats till din mejl. Kontakta medlemsservice på medlem@egn.se vid frågor.

Socialt entreprenörskap, CSR och välgörenhet blir allt mer aktuellt och svenskarnas intresse ökar. Men för många av oss är det fortfarande lite av en djungel att veta hur man kan hjälpa på bästa sätt. Sara Wettergren har en gedigen bakgrund inom internationella relationer och politik från bland annat Världsbanken. Wettergren delar med sig av sina personliga erfarenheter från fältet, internationella trender och vad som är viktigt att tänka på i CSR-arbetet.

Vid 28 års ålder driver Michel Issa fyra olika företag - och har också hunnit dra igång flera stora välgörenhetsprojekt. Men egentligen skulle han ha blivit munk. Issa var 21 år när han grundade sitt första företag. Idag, sju år senare, är han en multientreprenör. Under 2014 har Issa bland annat fått stipendiet Kompassrosen av Hans Majestät Konung Carl XVI Gustafs stiftelse Ungt Ledarskap, utsetts som årets framtida ledare av Toyp, representerar Sverige i världsfinalen inom entreprenörskap samt tilldelats en plats i juryn för Årets Affärsnätverkare 2014. Redan 2012 utsågs han av affärsmagasinet Veckans Affärer till en av Årets Supertalanger. Issa har genom socialt entreprenörskap på ett föredömligt sätt byggt upp ett mycket starkt personligt varumärke och han kommer att berätta om sin inspirerande resa, från ung arbetslös akademiker och drömmarna om att bli munk, till att bara några år senare vara en av Sveriges mest omskrivna unga entreprenörer med fler än 20 000 följare på Facebook.

Det blir en intensiv, inspirerande och lärorik lunch där vi tillsammans gör skillnad. Samtliga parter skänker oavkortat överskottet till Hungerprojektet. Du bestämmer själv hur mycket din lunch ”kostar” och därmed hur mycket du vill bidra med genom att närvara.

Göteborg: 26 september Hotell Eggers 11:30-13:00
Stockholm: 3 oktober Berns 11:30-13:00
Malmö: 9 oktober Hotell Mäster Johan 11:30-13:00