EGN utökar med events i Göteborg och Malmö

Efter sommaren kommer även EGN:s medlemmar i Göteborg och Malmö kunna ta del av våra uppskattade frukostseminarier. Först ut är ”Självledarskap och inre motivation” med Dominic von Martens och ”Employer Branding” med Sara Sterner. 

Forskning visar att Sverige har en unik position på den kulturella världskartan när det kommer till värderingar. Vi fokuserar på självförverkligande mer än i något annat land i världen samtidigt som vi har allt mindre förtroende för tradition och auktoriteter. Denna position möjliggör skapandet av en stark företagskultur med självständiga individer, men skapar också nya utmaningar i att motivera, behålla och leda dessa. Under frukostmötet ”Självledarskap och inre motivation” med Dominic von Martens, Selfleaders, kommer du att få perspektiv och konkreta tips som kan hjälpa dig att förstå din egen motivation samt hur du utifrån det kan öka medarbetarnas engagemang, ansvarstagande och förmåga att samarbeta.

"Jag ser verkligen fram emot att träffa EGN-medlemmar i Malmö och Göteborg och hoppas att vi tillsammans lyckas skapa en hög grad av öppenhet, glädje och nyfikenhet under frukostseminarierna", säger Dominic.

Kom och lyssna till Sara Sterner som ger dig grunderna till vad Employer Branding egentligen är och varför det i dagsläget är fundamentalt att ha ett starkt arbetsgivarvarumärke (Employer Brand). Vilka är makro- och mikrotrenderna globalt och nationellt? Vilka bolag gör rätt idag och vilka borde omgående ta tag i frågorna, och vad kan du ta med dig hem till din egen organisation? Vare sig du är väl bevandrad inom området, betraktar dig som lekman, eller aldrig har hört talas om fenomenet, så lovar vi dig en inspirerande och givande morgon! 

Datum och plats är i skrivande stund inte klara, missa inte våra populära frukostseminarier - håll utkik efter inbjudan i din inbox!

Följ EGN Sverige på LinkedIn och Facebook  för att inspireras på temat karriär och ledarskap!