EGN lanserar lunch & learn

Som medlem i EGN Sverige träffar du din grupp på regelbunden basis. Många av de befattningskategorier som finns i nätverket har dock fler än en grupp och som ett i led att lyfta nätverket till nästa nivå kommer vi efter sommaren att lansera vårt nya koncept Lunch & Learn.

Genom Lunch & Learn skapas ett forum där våra medlemmar får möjlighet att träffa andra medlemmar från samma befattningskategori som de inte träffar genom sin grupp berättar Jan Liljero, VD EGN Sverige.

- Vi har märkt en önskan bland våra medlemmar att träffa andra i nätverket som inte sitter i samma grupp, vilket är ett behov vi vill tillgodose och därför lanserar vi efter sommaren våra nya lunchträffar. Vi är övertygade om att Lunch & Learn kommer addera ytterligare en dimension till medlemskapet och är glada över att utveckla vår produkt där vi märker en tydlig efterfrågan bland våra medlemmar, fyller han i.

Tanken är att respektive befattningskategori någon gång per år eller termin bjuds in till gemensam lunch för att mingla med varandra, äta god lunch och inspireras av föreläsare.