EGN entrar den digitala arenan

EGN entrar den digitala arenan

Bättre sent än aldrig heter det ju som bekant. Nu tar EGN Sverige ett handfast tag om kommunikationen och som ett led i arbetet kommer vi initialt att öka vår digitala närvaro. I dagarna lanserades vår nya blogg och inom kort kommer vi att synas allt mer frekvent i sociala medier.

- EGN Sverige har idag fler än 1 300 medlemmar, vilket innebär att vi sitter på en ovärderlig erfarenhetsbank av svenska chefer. Detta vill vi ta vara på och jag ser oss som en generös röst som vill dela med oss av våra erfarenheter, säger Jan Liljero, VD EGN Sverige.

- Vi har i dagarna lanserat vår nya blogg och kommer inom kort att öka vår närvaro i sociala medier som exempelvis LinkedIn och twitter. Med över 11 000 chefer från 12 länder kommer vi att kunna ta fram och dela oerhört intressant och inspirerande material, vilket ska bli väldigt roligt, säger Joanna Törngren Redebrandt, Communications Executive Manager, EGN Sverige.

EGN Sverige söker medlemmar som kan tänka sig att gästblogga. Är du intresserad eller vill veta mer? Mejla Joanna.redebrandt@egn.se

Du hittar oss på:
http://blogg.egn.se
Twitter: EGNSverige
LinkedIn: EGN Sverige