Det kommunikativa ledarskapet

Det kommunikativa ledarskapet, Grand Stockholm

Den 6 maj samlades 120 medlemmar från EGN Sverige på Grand Hotel i Stockholm. Det kändes som Grand denna dag var lite extra putsat och "på tå". Förklaringen var Investors bolagsstämma, både Annika Falkengren och Marcus Wallenberg sågs vimla i foajén – och inte minst gamla hotellchefen Peter "Poker" Wallenberg.

Det blev en fantastisk eftermiddag med mycket interaktion mellan våra gäster från Ledarstudion och publiken. Att det kommunikativa ledarskapet blir allt viktigare råder det ingen tvekan om, något som besökarna var helt överens om.

Publiken bjöd mycket på sig själv och det blev många glada skratt och aha-upplevelser. En av de mycket engagerade medlemmarna var Pontus Kopparberg, VD Bjurfors AB. Pontus, vill du berätta lite kort om eventet?
- Absolut! Lokalen erbjöd biosittning med bekväma fåtöljer. Trotts detta lyckades föredragshållarna hålla vår hela uppmärksamhet i två timmar utan paus. Med små medel och en aktiv interaktion med oss i publiken lyckades de skapa en intim stämning och gav oss många kloka ord och exempel på hur viktigt det är hur man säger och framför saker till en grupp.

Kvällen avslutades med mingel och härlig buffé. Vad tycker du om upplägget, är inte mingel lite överskattat?
- Personligt och proffsigt är två intryck som dröjer sig kvar. Att efter föredraget kunna dela sina intryck med andra i ett mingel fördjupar det positiva intrycket tycker jag, avslutar Pontus.

Kul tycker vi, tack Pontus. Ni missar väl inte att EGN lanserar Lunch & Learn efter sommaren?