Daniel Stenmark, ny vd på EGN Sverige, maj 2017

I drygt fem år har Daniel varit försäljningschef på Sveriges största chefsnätverk. Under perioden har tusentals chefer matchats in i EGN:s grupper. Med erfarenheten och övertygelsen om att kraften i det personliga mötet har ett enormt värde, kliver Daniel nu in som ny vd för EGN Sverige.

”- Driven av övertygelsen att oersättlig magi uppstår i mötet mellan människor, kommer jag, tillsammans med alla skickliga kollegor, göra allt för att än mer vässa leveransen till våra medlemmar. Vi ska fortsätta matcha samman de skarpast möjliga nätverksgrupperna för chefer och ledare från en mängd kategorier.”, säger Daniel Stenmark, vd EGN Sverige.

”- Tillsammans med ett fantastiskt team av medarbetare och mötesledare har vi utvecklat en affärsmodell och bärande kultur som jag är stolt över. Jag har stort förtroende för Daniel som nu tar över med fokus på framtiden. Jag vet att han kommer att fortsätta värna om våra värderingar och utveckla vårt nätverk och jag önskar honom ett stort lycka till.”, säger Jan Liljero, grundare EGN Sverige.

 Förändringen sker i maj 2017. Jan Liljero är kvar som delägare och mötesledare i koncernen.