CRM-stöd/databasunderhåll och pre-sales – ett spännande jobb som ger dig en unik inblick i svenskt näringsliv

EGN Sverige (Executive’s Global Network) expanderar och söker person för Pre-sales och CRM-stöd/databasunderhåll

Fakta:

  • Tjänsten är på heltid
  • Rapporterar till Försäljningschefen
  • Kontoret ligger i fina lokaler på Telefonplan
  • EGN har cirka 25 anställda
  • Tillträde snarast
  • Urval sker löpande
  • Kontakt: josefin.pettersson@egn.se

EGN Sverige är en oberoende organisation som vänder sig till chefer och ledare som söker ett professionellt nätverkande. Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande. EGN Sverige erbjuder också ett internationellt kunskapsutbyte mellan olika branscher, chefsnivåer och länder.

Arbetsuppgifter 

I rollen som CRM-stöd/databasunderhåll och pre-sales arbetar du nära rekryteringsorganisationen där du ger administrativt stöd till våra nätverksrådgivare. Via diverse sökmedia online samt via telefon, har du som en av dina huvuduppgifter, ansvar för att uppdatera, rätta och sortera leads i CRM-systemet/databasen. Du kommer regelbundet ha kontakt med befintliga och presumtiva medlemmar via telefon samt agera administrativt stöd till rekryteringsorganisationen. Du kommer även ha en betydande roll inför den regelbundna produktionsplaneringen, inkl. inventering och segmentering av CRM-systemet/databasen samt vid behov rapportera statistik.

Profil – vem är du?

Vi söker dig som kombinerar analys, struktur och noggrannhet med god kommunikation och bra samarbetsförmåga. Då datorn är ditt huvudredskap, vill vi att du är en kunnig och erfaren datoranvändare, och du är bekväm med att använda telefonen som komplement. Det är meriterande om du har erfarenhet av researcharbete samt även viss säljerfarenhet.

Detta är för dig som vill ha ett spännande jobb på ett företag i expansionsfas, där det även finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Som person är du engagerad, tillför energi och glädje till teamet, tar egna initiativ och arbetar lika gärna självständigt som i grupp. Då datorn och telefonen är dina främsta redskap, tror vi att du är duktiga på att kommunicera i tal och skrift, har en god social kompetens och är en kunnig och erfaren datoranvändare. Vi ser även att du är bekväm med att ta kontakt med potentiella medlemmar via telefon. 

Som person är du noggrann, nyfiken, strukturerad, flexibel, prestigelös och engagerad. Du vill vara en aktiv del i ett högpresterande team, ta egna initiativ, är villig att lära av andra samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Du är glad, positiv och generös, och bidrar med självklarhet till en trevlig stämning.