april 2015

Nätverket ger mig många guldkorn

Den heta bostadsmarknad vi upplever just nu ställer höga krav på våra mäklare, och inte lär pressen minska under sommaren, säger Victoria Sundström, som förutom att vara HR-chef även är vVD på Fastighetsbyrån. Med sina närmare 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet, är den Sveriges ledande mäklarkedja. Själv är Victoria rätt dålig på att nätverka, men hon inser verkligen fördelarna med att träffas på det sätt som EGN erbjuder och hon försöker få med fler i sin organisation.

Kvartalsrapport Q1 2015

EGN Sveriges stadiga tillväxt fortsätter och med våra dryga 1700 medlemmar och 105 grupper är vi nu landets största kompetensnätverk. Fokus är - och kommer alltid att vara - att skapa största möjliga värde för varje medlem.

Leder du genom frustration eller passion?

Kan synas som en självklarhet att passion – det som får dig att glöda och uthålligt jobba framåt – är svaret. Men pass på. Jag möter allt för ofta ledare som ständigt går i ett missnöjets anda. Frustrerade över individers oförmåga att ta ägandeskap, projekt som aldrig tycks bli färdiga – eller den egna uppgivna frågan ”vad gör jag för fel”?