januari 2015

5 snabba med Förenade Services VD

Han jobbar på att få oss att vilja betala för lagad mat och städning. Möt Marco von Peltzer, VD Förenade service, tidigare tivolidirektör Gröna Lund och Sverigechef McDonald’s – livsnjutaren med den tyska företagarpappan, och som drivs av att göra bra ifrån sig och uppskattar balans i tillvaron.

Förväntansfull eller mållös?

Det finns ingen annan än du själv som har svaret på den frågan. Jag önskar att jag kunde få dig att blicka in i 2015 med stor förväntan. Det kan bli ditt bästa år någonsin. Nej, det är ingen klyscha. Det kan bli ditt bästa! Följ med mig i mina tankar.

Medlemsappen har uppdaterats

En ny version av medlemsappen med nya och fler funktioner lanserades i slutet av 2014. Ladda ner den till din Smartphone redan nu och få snabb access till gruppens mötesdatum, teman, mötesprofiler och den spännande EGN-väggen med frågor och en massa svar.

När det värsta inträffar

Susanne Brannebo, mötesledare EGN Sverige, är aktuell med boken ”Vad ska jag tänka på?”. Hon skrev boken efter att ha förlorat sin make i cancer och tipsar i den om hur hon med hjälp av tankenötter hjälpte sina döttrar att somna på kvällarna samt hur de, tillsammans med anhöriga, gjorde en fin ”pappabok” som minne.