april 2014

EGN lanserar lunch & learn

Som medlem i EGN Sverige träffar du din grupp på regelbunden basis. Många av de befattningskategorier som finns i nätverket har dock fler än en grupp och som ett i led att lyfta nätverket till nästa nivå kommer vi efter sommaren att lansera vårt nya koncept Lunch & Learn.

Möt Mats Lundin

Vid poolen i Dubai hittade vi en 57-årig stockholmare, civilekonom i grunden, som är CFO/administrativ chef inom Stockholms Hamnar. En tjänst som innefattar ansvaret för IT, HR, Kvalitet, upphandling, kontorsservice och ekonomi.

Kan du inte leda dig själv kan du inte leda andra

Jan Liljero, VD

En sanning som tål att påminna sig om varje dag. Mycket utgår från ledarskapets förmåga att visa riktning och skapa växtkraft. Under de senaste fem åren har jag haft förmånen att möta många chefer i den kontext som EGN erbjuder. Hundratals möten där vi diskuterat, bekräftat och ifrågasatt. Vridit och vänt på frågeställningarna. Dragit slutsatser, reflekterat och tagit ny ansats.

Kvartalsrapport - nya grupper Q1 2014

Under Q1 2014 har 10 nya nätverksgrupper haft uppstartsmöte och nu kan vi stoltsera med hela 79 grupper i EGN Sveriges nätverksportfölj. Nya grupper har startats för Technical Directors, produktdirektörer, kundservicechefer, produktchefer, redovisningschefer, projektchefer, HR-chefer, IT-chefer, marknadschefer och logistikchefer.